Cégbemutató

A Tető-kémény Kft. 2009-ben alakult, 2019 novemberében cégneve Szeglemezestető Kft.-re változott. Tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, bádogozással, szigeteléssel foglalkozunk. Kollégáink folyamatos képzése, a több ezer négyzetméternyi tetők kivitelezése során szerzett tapasztalatot segítettek abban, hogy ügyfeleink igényeit még pontosabban megismerjük, segítsünk nekik a döntés hozatalban. Cégünk a határidő pontos betartása érdekében folyamatos konzultációt végez partnereivel, hogy az esetlegesen felmerülő problémák kérdések megoldásra, megválaszolásra kerüljenek és így segítsék a precíz kivitelezést.

2019. novemberétől vállalkozásunk fő profilja a szeglemezes tetők gyártása, kivitelezése, valamint a fújható cellulóz szigetelési megoldások forgalmazása, kivitelezése lett. Hamarosan ISO tanúsítvánnyal is rendelkezünk, mely egy plusz garancia partnereink számára, hogy az így legyártott tetőszerkezetek, cellulóz szigetelések és azok kivitelezése precíz, kiváló minőséget képvisel.

Beruházásokkor, fejlesztésekkor különsö hangsúlyt fordítunk a környezet barát, költség hatékony technológiák alkalmazására, segítve a fenntartható, alacsony költségű, környezetünkkel harmonizáló otthonok építését.

Az alkalmazott környezetbarát technológiák egyike a szeglmezes tetőszerkezetek, valamint a fújható cellulóz szigetelési megoldások.